Doneer uw spullen

Het is heel fijn dat u overweegt uw spullen te doneren aan Nobel kringloopwarenhuis. Wij zijn blij met goede gebruikte spullen. Zo helpt u ons onze doelstellingen te realiseren. Lees het onderstaande goed door om teleurstellingen te voorkomen.

Bruikbare goederen kunt u tijdens opening bij ons afgeven. Het criteria hiervoor is wel dat het schoon, heel, en compleet moet zijn. Het kan zijn dat wij een stop hebben op bepaalde goederen of dat wij om andere redenen uw product (tijdig) niet kunnen gebruiken. Als u meer wilt weten of wij uw goederen wel of niet kunnen gebruiken is het verstandig om eerst telefonisch contact met ons op te nemen. 0113-853486

Bent u niet in de mogelijkheid uw spullen te brengen? Wij halen gratis goederen bij u thuis op. Omdat veel mensen gebruik maken van deze service zit onze planning snel vol. Het is dan ook aan te raden dit tijdig aan te vragen. 

Meubels

Onze ophaalservice wordt in veel gevallen gebruikt voor het ophalen van meubels. Aangezien er in de meubels erg veel verschil zit vragen wij u altijd om foto's te nemen van de meubels die u wilt doneren. Kleine beschadigingen of gebreken hoeven niet per definitie een probleem te zijn. Wel vragen wij u om hiervan een foto te maken en de beschadiging of gebrek duidelijk te vermelden. Foto’s kunt u door sturen naar info@nobelkringloopwarenhuis.nl vermeld hierbij: naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Wij streven ernaar binnen 24 uur contact met u op te nemen.

Inboedels

Ook voor complete inboedels bent u bij Nobel Kringloopwarenhuis aan het juiste adres. Aangezien dit veelal om maatwerk gaat kunt u het beste contact opnemen via mail of telefoon.