Doneer uw spullen

Het is heel fijn dat u overweegt uw spullen te doneren aan Nobel kringloopwarenhuis. Wij zijn blij met goede gebruikte spullen. Zo helpt u ons onze doelstellingen te realiseren. Lees het onderstaande goed door om teleurstellingen te voorkomen.

Onze afgifte goederen is van dinsdag tm zaterdag van 9.30 tm 12.30 geopend. Op de woensdag is de afgifte goedere de hele dag geopend. Van 9.30 tm 17.00. Dit met uitzondering van de kleding. Deze kunt u dagelijks (tijdens openingstijden) deponeren in de daarvoor bestemde rolcontainer. 

Het criteria voor de te doneren goederen is wel dat het schoon, heel, werkend en compleet moet zijn. Het kan zijn dat wij een stop hebben op bepaalde goederen of dat wij om andere redenen uw product (tijdig) niet kunnen gebruiken. Klik hier om een lijst te zien met producten die wij per definitie niet kunnen gebruiken. Als u meer wilt weten of wij uw goederen wel of niet kunnen gebruiken is het verstandig om eerst telefonisch contact met ons op te nemen. 0113-853486

Ophaalservice 

Wij hebben een gratis ophaalservice. Deze ophaalservice wordt alleen ingezet voor het ophalen van meubels, grote stukken of complete inboedels. Omdat veel mensen gebruik maken van deze service zit onze planning snel vol. Het is dan ook aan te raden dit tijdig aan te vragen. 

Aangezien er in de meubels erg veel verschil zit vragen wij u altijd om foto's te nemen van de meubels die u wilt doneren. Kleine beschadigingen of gebreken hoeven niet per definitie een probleem te zijn. Wel vragen wij u om hiervan een foto te maken en de beschadiging of gebrek duidelijk te vermelden. Foto’s kunt u door sturen naar info@nobelkringloopwarenhuis.nl vermeld hierbij: naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Wij streven ernaar (op werkdagen) binnen 24 uur contact met u op te nemen.

Inboedels

Ook voor complete inboedels bent u bij Nobel Kringloopwarenhuis aan het juiste adres. Aangezien dit veelal om maatwerk gaat kunt u het beste contact opnemen via mail of telefoon.