<terug naar overzicht

Vacature junior teamleider (40 uur)

22-05-2018

Vacature junior teamleider (40 uur)

Meewerkend junior teamleider

40 uur

Nobel kringloopwarenhuis

 

Nobel kringloopwarenhuis is een stichting die als doel heeft een maatschappelijke impact te hebben op het gebied van milieu, armoedebestrijding en sociale werkgelegenheid. Als (junior) teamleider draag je bij aan de doelstellingen van Nobel.

Als teamleider vragen wij de volgende vaardigheden:

·         Motiverende aansturing en aanspreekpunt

Je bent naast de teamleider bezig met de aansturing, motiveren en ontwikkelen van je team. Het team bestaat voornamelijk uit vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je draagt bij aan de ontwikkeling van mensen en je vindt het een uitdaging om het beste uit mensen te halen. Je bent naast de bedrijfsleider ook een aanspreekpunt voor de medewerkers zowel in de winkel als in het magazijn.

·         Commercieel en creatief

Je ondersteunt bij het monitoren van de winkelverkoop en denkt mee om de winkel te verbeteren en de verkoop te optimaliseren. Samen met de bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor een professionele uitstraling van de winkel en de ontwikkeling van de omzet binnen de winkel. Klanten kunnen ten allen tijde bij jou terecht voor vragen en hulp waarbij klantgerichtheid voorop staat. Bij afwezigheid van de bedrijfsleider draag jij de eindverantwoording.

·         Organiserend, technisch, logistiek

Je bent in staat de werkvloer zo aan te sturen dat de medewerkers nuttig aan de slag kunnen en de winkel tegelijkertijd goed bevoorraad blijft. Hierbij wordt er vanuit gegaan dat je in staat bent om (zware) meubels op regelmatige basis aan te vullen. Je helpt het magazijn te monitoren en weet een optimale balans te houden tussen de voorraad in het magazijn en de bevoorrading van de winkel. Verder is het van belang dat je beschikt over technisch inzicht wanneer technische materialen nagekeken worden. De inname van meubels en het eventueel ophalen daarvan behoort tot je werkzaamheden.

 

Wat vragen wij

·         Minimaal mbo werk- en denkniveau.

·         Je bent bereid de mouwen op te stropen en de winkeltijden (inclusief koopavond + zaterdag) zijn voor jou geen probleem. Het gaat om een 40-urig contract.

·         Ervaring in het leidinggeven en aantoonbare affiniteit met het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is een grote pré.

·         Je bent integer, resultaatgericht, commercieel, creatief, technisch, mensgericht, klantgericht.

·         Je voelt je thuis bij een sociaal maatschappelijke onderneming.

·         Winkelervaring is een pré.

·         affiniteit met tweede hands spullen en recyclen

 

 

Wat bieden wij jou?

Een jonge, bruisende organisatie die werkt in een informele sfeer en waar de lijntjes kort zijn. Ruimte voor eigen creatieve inbreng en een passend salaris.

 

Solliciteren? Mail dan je cv (max 2 A4) en motivatie voor 9 juni naar info@nobelkringloopwarenhuis.nl. Vermeld in het onderwerp s.v.p. “sollicitatie junior teamleider”.